top of page
HHK riffel.jpg

Indskydning af jagtrifler

I samarbejde med HHK Riffel og HAJA tilbyder vi indskydning af jagtrifler på udvalgte tidspunkter henover året.

Bemærk, at vi ikke tilbyder hagl-/lerdueskydning!

Der er åbent på nedenstående tidspunkter, hvor der vil der være erfarne, hjælpsomme og DJ-uddannede riffelinstruktører til stede på banen.

Er du nyjæger eller skal til riffelprøve, så kom på en mandag hos HHK, hvor der er venlige jagtriffelinstruktører til at hjælpe dig igang, svare på spørgsmål og fortælle om det obligatoriske riffelprøvekursus, som du skal tage inden riffelprøven!

Bemærk, at vi ikke længere udlejer baner til jagtforeninger, men henviser til HHK, Elgbanen eller de individuelle jagtinstruktører.

HHKLOGO.jpg

Mandage og torsdage med HHK Riffel

HHK Riffel tilbyder i april-maj-juni samt august-september-oktober 100m indskydning af jagtrifler kl. 17-20 hver mandag og torsdag samt mulighed for 50m og 150m indskydning. Desuden indskydning hver mandag kl. 16.30-19.00 i november

 

Bemærk, at skydning på 100m kan fortsætte efter mørkefald, da der er lys på skiverne. Ingen tilmelding - mød op med jagttegn, riffel inkl. tilladelse, høreværn, patroner, evt. lyddæmper, 100 kr. i iskolde kontanter, en skarp sans for sikkerhed og godt humør. ​

Se aktuelle skydetider på www.hhkriffel.dk

eLGBANEN.jpg

Onsdage med Elgbanen

HAJA ("Hanebjerg Jagtskydebaner") eller i daglig tale bare "Elgbanen" tilbyder hver onsdag i april-oktober kl. 17-21 på 80m elgbane samt indskydning på selvmarkerende 80m skiver. Der er også mulighed for skud til løbende gris, hjort mm., men tag en snak med dem om disse muligheder.

Elgbanen tilbyder også enkelte andre tider i løbet af året, så tjek deres kalender

Ingen tilmelding - mød op med jagttegn, riffel inkl. tilladelse, høreværn, patroner, evt. lyddæmper, kolde kontanter, en skarp sans for sikkerhed og godt humør.

 

Kræver indmelding, men det tager du bare med dem, første gang du dukker op.

 

Se aktuelle skydetider på www.elgbanen.dk.

Ursus_redigerede.jpg

1:1 undervisning med egen instruktør

Vore jagttegnsinstruktører tilbyder eneundervisning eller undervisning i grupper.

De tilbyder desuden regulære jagttegnskurser og træning for både den helt nye samt for de mere garvede, der skal have pudset formen af inden den store jagt i udlandet.

Har du behov for instruktion, så tag kontakt direkte med nedenstående. Priser aftales individuelt med instruktøren:

danmarks-jgerforbund-riffelprve-bukkeski

Jagtriffelprøven / Danmarks Jægerforbund

Dansk Jægerforbunds Riffelprøve samt riffelkurser afholdes et par gange årligt på Hanebjerg Skyttecenters 100m bane. Tilmelding sker via de officielle kanaler; "Mit Jagttegn" på mst.dk.

 

For at klare prøven, så må man øve sig! Så tag det lidt alvorligt, at du står til at blive sluppet løs i den danske natur med en riffel med en sikkerhedsafstand på 5.000 meter. Kom forbi eller tag fat i en instruktør, så snart du har dit riffeltegn, så du kan lære at håndtere din riffel og bestå prøven. Er du i tvivl om noget - duk op og tag en snak med en jagtriffelinstruktør.

 

Miljøstyrelsen stiller krav om obligatorisk riffelprøvekursus, som udbydes på Hanebjerg - læs mere hos www.hhkriffel.dk.

bottom of page